به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان کرمانشاه؛ در این دیدار صمیمانه که در محل دفترمدیرکل اوقاف استان انجام شد، امام جمعه شهرستان پاوه از خدمات یکسال اخیر اوقاف خصوصا در راستای کمک رسانی به مردم در ایام کرونا قدردانی کرد و گفت: سنت حسنه وقف از احکام ارزشمند اسلام است که در آن خیرات و برکات بسیار نهفته است.
وی افزود: طی یکسال اخیر یکی از دستگاه هایی که در امر خدمت رسانی به مردم نقش داشته، اوقاف بوده است و جا دارد از مدیریت حجت الاسلام و المسلمین صالحی در این خصوص قدردانی کنیم که علاوه بر این حامی طلاب و روحانیون منطقه اهل سنت نیز بوده اند.
مدیرکل اوقاف استان نیز در ادامه امام جمعه پاوه را عامل وحدت و تقریب مذاهب اسلامی در منطقه و در کشور دانست و اظهار داشت: بدون شک ترویج فرهنگ وقف بعنوان یکی از احکام متعالی اسلام در جامعه نیازمند اهتمام علماء و روحانیون است و انصافا جناب ماموستا قادری به عنوان یکی از یاوران وقف همواره حامی اوقاف در منطقه و حتی در استان بوده است که از ایشان قدردانی می کنیم.